BRB

Jag kommer snart tillbaka. Men just nu är jag inte på blogghumör. Igår gifte sig min pappa. Grattis!
Följderna av bröllops-/40årsfest blev utgång med tre fina killar som dök upp här hemma (koffe kände jag dock sen innan ju, kul å ses igen! Och de kom eftersom Koffes mamma och pappa var här då de är vänner till oss) och min fina bror. Oleary´s och lite sånt. Mycket trevligt. Det var ju dock tråkigt att Marcus (min bror) fick dra sig hemmåt tidigt eftersom hans knä hoppade urled. Men jag hade det riktigt trevligt med Koffe, Jonas och Erik, hihi.
Mer än så hade jag inte på hjärtat just nu. Som sagt så kommer snart tillbaka, då med en massa bilder! Jag ska bara hosta färdigt först.
Kärlek!


HOST HOST HOST HOST...

Jag hostar, halsen värker, jag svettas, fryser och känner mig yr. Grattis! Imorgon är det 18årsfest och utgång. Men som det ser ut just nu så lutar det åt att jag ligger i soffan med en kopp te istället. Detta är så fruktansvärt tråkigt!
Har inte skrivit idag... men jag har inte orkat. Verkligen inte.
Jag har precis druckit upp mitt honungsvatten och ska ta lite hostmedicin, alvedon osv och sen bara lägga mig ner och sova, sova ruset av mig!
Vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis är mycket piggare!


WITHOUT YOU I WOULD FALL APART


Fantastiskt bra!
Jag ryser och kan inte sluta lyssna. Tänker på en person som betyder otroligt mycket för mig. Speciellt i refrängerna.

BE STRONG

Ligger här i soffan och gör minsta möjliga. Jag måste bli frisk. Nu!
Jag känner mig som en slemmiga groda och pratar som en söt liten anka, men det värsta är nog hostan och huvudvärken.
Skrev precis det första "inlägget" i min loggbok för kommande projektarbete och nu ska jag fylla kalendern med lite vettiga grejer!
Hoppas ni mår bättre än jag!


Fick ett uppiggande mail av fina Marie innan. Hon är fantastisk!
Det får därför bli en bild på henne idag, även denna från i lördags.

SJUK

Första dagen i skolan idag var bra och det var trevligt att träffa alla igen! Fick våra scheman, pratade om projektarbete och dessutom fick vi veta den fantastiska nyheten att Gunilla stannar kvar och dessutom är vår nya klassföreståndare. Så bra hade vi aldrig kunnat tänka oss att det skulle bli. Så otroligt underbart!
Har precis klickat hem lite från H&M och ska slänga mig i sängen och kolla några avsnitt av Danska Paradise Hotel. Har blivit sjuk och mår inte alls bra. Så himla tråkigt!
Massa kramar till er!


Bild från helgen. Finaste Marie Picasso, Albin och Zimba.

GET THE LOOK

Hej på er alla fina!
Förlåt för min frånvaro men nu är jag tillbaka igen!
Jag har haft en superduperhelg tillsammans med fina vänner! Tusen tack för det!
Berättar om giget med Marie och den rosa Västeråskören lite mer en annan dag då jag inte hinner det just nu. (Men det var fantastiskt och Marie Picasso är så otroligt underbar och fantastisk både vad gäller att sjunga, vara en förebild, sprida kärlek, lycka och glädje, ja hon är så bäst helt enkelt. Nu har jag fått så mycket positiv energi att jag faktiskt tycker att det kan gå ganska bra att börja skolan imorgon igen.) Just därför måste jag typ rusa nu, för att jag faktiskt börjar skolan imorgon. Sista året på gymnasiet. Förstår ni? Ne, inte jag heller!
Slängde iallafall ihop ett litet collage (se nedan) med lite fina saker jag vill ha. Beställer nog imorgon!
Flummigt och hoppigt inlägg, men det bjuder jag på. Mitt tåg går 07.10 imorgon vilket innebär att jag really have to sleep just nu.
Hoppas ni mår underbart! Kärlek!


www.hm.com, http://jenniferharrysson.com/

MY NEW SHOES 2



Köpte även dessa, fast i måndags!
Nu ska jag städa iordning i mitt rum eftersom skolan börjar på tisdag och jag kommer vara borta åtminstone halva helgen. Jag klarar inte av att ha det stökigt och dammigt (okej, det är inte jättefarligt, för så långt går det aldrig när det gäller mig. Men det är absolut för ostädat för att jag ska vara lugn!) för jag blir så otroligt stressad utav det. Därför kan det vara idé att fixa det nu då jag tror att skolan kommer ge mig en tillräcklig dos av stress det sista året nu.
Hoppas ni har en fin dag!


MY NEW SHOES

Ja, här har ni dem. Se och lär.

KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK!

WHEN WORDS FAIL MUSIC SPEAKS

Jag fick en kommentar och ett önskemål om att skriva ett långt djupt inlägg för ett par dagar sedan. Absolut kan jag göra det, sa jag. Men visste inte riktigt vad jag skulle skriva om. Det brukar bli så, att när man väl ska skriva om något så står det still uppe i huvudet. Men annars har man hur mycket idéer som helst. Idag kom jag på vad jag kan skriva om. Musik. Denna fantastiska "grej" som ligger mig så otroligt varmt om hjärtat.

Jag kommer dock inte skriva inlägget idag då jag faktiskt börjar bli otroligt trött. Nu kanske ni undrar varför jag ens berättade detta då? Men jag gjorde det för att skriva en liten "inledning".

Här kommer den: Musik är som balsam för mig. Ett balsam för kropp och själ.
Fundera vidare på den tanken, så återkommer jag snart! Har egentligen hur mycket som helst att berätta och förklara. Det kanske blir några "kapitel" om det här? Vi får se!

Nu ska jag kika på Danska Paradise Hotel, läsa Veckorevyn och sedan sova.
Godnatt på er, fina!


Att sitta här, nere på bryggan tillsammans med en skinande sol och vatten där båtar åker förbi, och spela gitarr. Det är verkligen, awesome. Jag älskar det. Även om jag bara kan några ackord så är det fint iallafall. Vill så gärna lära mig mer!

OCH PRINSESSAN FANN SIN PRINS...

... typ. FÖR JAG KÖPTE SKORNA! Och jag är så lycklig över det. De är så fina! Men okej, de kanske är långt ifrån en prins och ännu längre ifrån en groda som i sin tur hade kunnat bli en prins (hahaha). Men åh, de är kärlek iallafall!
Jag och Marcus (min storebror) hade en trevlig stund uppe på A6 med lite shopping iallafall. Då han inte bor hemma så mycket längre så är sådana här stunder guld värda! Det är så skönt att vi har varandra. För trots olika åsikter/värderingar/tankar ibland så kommer vi alltid finnas där för varandra. Det vet vi om.
Jag köpte en kalender också men träningskläderna fick vänta då vi hade lite bråttom i slutet!
Resten av dagen har jag spenderat hos mamma i hennes affär (hon har en klädaffär). Jag har vikt nyinkomna jeans och ätit knäckebröd i personalrummet typ.
När vi kom hem köpte vi med oss lite kinamat. Jag har ätit (det var dock några timmar sedan nu) och nu sitter jag här. Det ligger en Veckorevyntidning bredvid mig som jag tänkte läsa när jag ska sova sen. Trevligt! Har inte prenumenerat på flera år men fick ett härligt erbjudande och skickade in lappen för några veckor sedan. Nu har jag fått min första tidning av fem.
Hoppas ni har haft en fantastisk dag!
LYCKA!

Ps. Bilder på alla mina nya grejer (bland annat... skorna!) kommer imorgon.


Jag för ett antal år sedan. Känner mig ganska lycklig just nu, precis som på bilden.

VI TAR EN PAUS OCH LÄMNAR RUMMET

Halloj!
Sitter och äter en riktigt god lunch som jag slängde ihop precis. Quornburgare (vegetarisk motsvarighet till hamburgare/en köttbit) och en grekisk sallad. Mmmm. Hittills idag har jag sovit länge, duschat, fixat till mig lite, lyssnat på musik och tänkt ännu mer på skorna i föregående inlägg. Ska till a6 med min älskade storebror sen. Går jag förbi dem kommer jag inte kunna hålla mig längre...
Måste iallafall upp och köpa en ny kalender och nya träningskläder då jag och några utav mina härliga bbbbrudar ska börja träna tillsammans när skolan börjar. Sitter och chattar med Evelina (ja, samtidigt som jag äter) och vi funderar hur vi ska få ihop träningen denna termin då vi inte har samma scheman någon av oss. Men om man bara vill går allt, vi får köra sena eftermiddagar!

Nu ska jag diska stekpannan och försöka få ihop en fin outfit... fin blandning!
Vi hörs senare. KRAMAR!


LÅT DET ALDRIG TA SLUT


Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann... Hehehe.

Ärligt talat, jag vill så otroligt gärna ha dem! Men alltså, jag vet inte! Hjälp mig!
Åker jag upp och köper dem imorgon eller inte?

SHOPPING OCH LUNCH

Hej söta ni! Hoppas ni mår bra?
Själv mår jag confused. Åh, som jag skrev igår så har jag så mycket tankar och känslor inom mig som inte går att förklara. Jag tror inte det iallafall. Därför lägger vi ner det projektet för idag också, för nu iallafall.
Snart ska jag åka upp till a6 och köpa mig minst ett par skor. Sedan ner till stan en sväng, äta lunch med pappa och sen kolla runt lite. Det är så skönt att inte ha något speciellt inplanerat ibland. Bara få vara och göra det som faller en in.
Nehe då var det väl dags att göra sig klar och packa ner plattången i väskan (åker till hem till Tranås idag) innan pappa kommer.
En massa kärlek från mig till Dig!
Ps. Jag saknar värmen. Solen. Kom tillbakaaaaaaaaaaa!


HALMSTAD 2010

PÅ VARSIN SIDA AV VÄGEN












Alla bilder tillhör mig. Fråga gärna om ni vill låna.

SÅ MYCKET MEN ÄNDÅ INGENTING

Alltså jag har egentligen inte så mycket att berätta och det känns så himla tråkigt! Jag har otroligt mycket inom mig som vill ut. Tankar, funderingar, skapande, ord, kärlek och mycket mer. Men jag vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska skriva just nu så jag sparar det lite. Istället tänkte jag att jag slänger upp lite bilder jag tagit, men som jag inte hunnit visa ännu. Ganska fina faktiskt. Håll utkik efter nästa inlägg för det kommer inom kort. Hoppas ni gillar dem!
Glöm inte att ta hand om varandra och att ni är så fina som ni är!
Puss!

TONIGHT

Det blev en mysig kväll på altanen idag igen. Ikväll tillsammans med Johan, Lena och Evelina, Min låtsasfaster och Stickan, och så vi då såklart, mamma, Håkan, Marcus och jag.





Bild 1, ljus. Bild 2, dukning! Bild 3, Ljuslykta. Bild 4, Sötaste Evelina!
Imorgon drar jag till Göteborg för shopping och Rixfm-Festival. Mycket trevligt! Därför blir det sängen nu.
Sov gott!

YOU´RE SO PRECIOUS TO ME

Hej på er solstrålar!
Jag började morgonen med att lipa sönder till "The last song" (underbar film), den finns att se på onlinefilm sidor, dock ingen text. Men man förstår ändå, den är fantastisk. Nu har jag städat hela huset, damsugit (okej, det är väl samma sak som å städa kanske...), plockat ur och i diskmaskinen, satt igång en tvättmaskin och bädat sängen. Allt för att få se min mamma glad och lycklig när hon kommer hem från jobbet om en timma!
Vi hörs senare.
KYSS OCH KRAM!


FREDAGSMYS

Nu har jag ätit en fantastisk middag (för ca två timmar sedan alltså!) och myst. Tända ljus kan vara bland det bästa jag vet! Fortsätter kvällen ute på altanen en stund till. Hoppas ni har det mysigt!
Värme!







NEWS


Min nya fina döskallering (dock inte så ny längre, men jag har inte hunnit visa den!) och mina fina nya skor. Love!

FIKA I NÄSSJÖ

Godmorgon!
Sitter i sängen med en tallrik yoghurt som är min frukost idag. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa mig och ta tåget till Nässjö. Där blir det fika och mys med min härliga vän Evelina. Det var alldeles för längesen vi sågs nu! Dock väntar ett helt år i skolan snart, då får vi umgås varje dag igen (förutom de gånger hon försover sig, hon är typ bäst på det... tänkte ni ville veta... haha).
Ha en superfin dag och glöm inte bort det jag skrev igår. Lev din dröm!


Mickis och Evelina. Även detta är en bild från den mysiga grillkvällen hemma hos mig i början av sommaren. Som sagt, snart igen brudarrrrrrrr!?

YOU NEVER KNOW IF THERE´LL BE A TOMORROW

Yes, så var det torsdag igen. Herregud vad veckorna går fort. Nu är det inte mer än ca en och en halv vecka kvar på sommarlovet. Blandade känslor inför skolstarten! Otroligt härligt att det är sista året, men lite sorgligt också, såklart!

Ingen händelserik dag idag precis. Men... jag zappade förbi One Three Hill i eftermiddags där något i stil med denna textrad kom upp, "du vet aldrig om morgondagen kommer". En otroligt tänkvärd mening.

Var dig själv! Berätta för de du älskar att du älskar dem! Gör det du vill och låt aldrig någon sätta stopp för dina drömmar! Lev livet! Du vet aldrig om det kommer en morgondag!


ÅH

Finner inga ord. Godnatt på er mina fina läsare!

FRÅN OCH MED NU

Det blev inte roligare än såhär idag hörrni. Men nu ska jag försöka göra något jag länge väntat på. Försöka prata ut, försöka känna efter, försöka få ett svar på alla frågetecken. Äntligen. Det blir nog bra det här. På nåt vis!

Later/tomorrow, vi får se!
All kärlek till er!




ONSDAG

Hej snyggingar!
Igår hände inte alls mycket i mitt liv men jag hann ändå inte blogga, sjukt va?
På kvällen drog jag iallafall till Lovisa en sväng (eller okej då, jag blev hämtad av henne, haha. Snacka om att vara bortskämd av sina vänner...). Det blev en supermysig kväll på hennes balkong med tända ljus och bland annat en massa kärleksprat. Mysigt!

Nu har jag vait ute och gått en sväng, ätit frukost och snart är det dags för en dusch. Ikväll kanske det blir utgång, vi får se!
Jag ska försöka slänga ihop lite roligare inlägg idag, gillar inte riktigt de där "idag har jag gjort"-inläggen. Det är mycket härligare med inlägg som betyder något!
Om det inte blir idag, så blir det garanterat en annan dag, snart!
Ha en superfin dag och glöm inte att le.
Kärlek i mängder!


Haha, gissa vem detta kan vara?

FÖR DET EKAR I HUVET'

Myser till det med lite te och läsning i Elsas mode!
Hoppas ni har en härlig kväll!



ÄNNU MER MYSPYS

Sista delen av kvällen spenderades hos min fina vän Sandra. Vi kollade på the bachelorette och lipade ikapp. Åh vad jag älskar det. Det är så fint och så mycket kärlek att man blir mer kär än vad man redan är. Och är man det inte, så blir man det. Men det är också mycket smärta och tårar, åh vad jag grät!
Sen satt vi bara och pratade och hade det bra. Tack för kvällen gumman!

Idag ska jag bara ta dagen som den kommer. Jag kanske ska ta och rensa garderoben eller något sånt roligt, vi får se! Började iallafall denna måndag med en springtur, inte jättebra med tanke på att jag har ont i halsen, men det känns otroligt skönt nu efteråt.
Puss!


En bild tagen från bilen påväg ner till Halmstad för några veckor sedan.


IT´S SO INSANE

Jag hittade brevet. Ska jag våga öppna det och läsa det igen?
Doften är fortfarande kvar, det luktar Dig.

MYSPYS

Idag ligger jag bara i sängen och läser Elsas mode, pillar på min iphone, skickar kärleks-sms och myser. Det regnar ute och det har det gjort hela dagen, tråkigt... men mysigt!
I förmiddags var vi iallafall uppe och firade lilla Evelina då hon fyllde 1 år i onsdags. Hon är för go alltså! 
Nu ska jag göra te, tända en massa ljus och tänka.

Hoppas ni har en dag full av sol, trots allt regn. För glöm inte att sol kan betyda annat än den varma, brännande, underbara, gula pricken uppe i himlen. Det kan vara så mycket mer än så.
Jag önskar er det!


En härlig bild från en härlig kväll i början av sommaren. Det får vi göra om snart tjejer!


FOR DU HAR GJORT MIG TIL DEN JEG ER



Jag ryser enda upp på halsen när jag hör denna låt.
Rasmus har skrivit den till sin pappa. Som ni kanske förstår lever han inte längre.
Försök lyssna på texten, om det är svårt att förstå så kan ni söka upp texten, då förstår man mer.
Helt fantastisk!

Fortsätt kommentera och maila till nästa inlägg!
PUSS!

VEM ÄR DU?

Ja, jag har faktiskt mer läsare än man kan tro. Och jag skulle så gärna vilja veta vilka ni är. Vem är du som läser min blogg och har du också en blogg som jag och många andra kanske skulle vilja börja läsa? Svara bara på frågorna nedan och skicka dom + en bild (om du vill ha med det, inget måste!) till min mail ([email protected]) , så lägger jag upp dig här på min blogg. Roligt va? Idén och listan på frågor är så tagen som den kan bli från finaste Marie Picasso! 

Namn:
Ålder:
Bor:
Sysselsättning:
Hobby:
Favorit resmål:
Husdjur:
Mina favoritskor ser ut såhär:
Denna klädstil trivs jag bäst i:
När jag är kär blir jag:
Jag bloggar ? isåfall var :
Den snyggaste kvinnan:
Ditt bästa skönhetstips:
Den snyggaste mannen:
Här vill jag helst bo:
Jag bli riktigt förbannad när:
Jag blir som gladast när:
Detta ska jag göra i sommar:
Drömyrke:


Världens bästa förebild!


I'M TAKING IT OUT OF MY HANDS



På bilden ovan ser ni min hand. Den tillsammans med två favoritarmband (Thomas sabo armbandet som jag fick av Alexandra i födelsedagspresent, och så det andra som jag köpte på H&M i Stockholm) och en av mina favoritringar. Dessutom en liten del ur underbar låttext ur låten "out of my hands" med min favorit, Marie Picasso!

Gårdagen och dagen idag har varit otroligt lugna båda två. Därför har det inte blivit så mycket uppdatering. Idag har jag iallafall äntligen packat upp min resväska och dammsugit hela huset. Ikväll blir det mys med tacos.
Annars har jag inte så mycket mer på hjärtat för tillfället. Jag hoppas att ni har en underbar dag, vart ni än befinner er och vilket väder ni än har. Catch the day!
All kärlek!


JEG KALDER PÅ DIG

Herregud vilken fantastisk kväll och natt jag hade igår. Sjukt rolig från början till slut. Grym förfest med 6 härliga tjejer och sen vidare till STATT där det blev dans och galet hela kvällen lång till riktigt bra musik.
Jag vaknade för ett par timmar sedan och är därför ganska trött just nu. Men jag ska ta tag i mitt liv. Städa lite och sen packa upp min väska som åkt fram och tillbaka och packats om innan jag ens hunnit packa upp det andra (har självklart tvättat det som behövts tvättas, så äcklig är jag inte, hahaha).
Nu ska jag ta dagen som den kommer och bara vila.
Vi hörs imorgon.
KÄRLEK!


1 ÅR

Idag fyller min lilla favorit 1 år. Ett stort grattis till världens sötaste unge!

All kärlek till pluttan idag!

För att uppdatera er lite i mitt liv så har jag bara fyra saker att meddela. Jag har köpt en iphone, jag är världens mest otekniska blondin, jag är kär och jag ska snart ut med fyra härliga tjejer. Ikväll/natt ska vi skaka rumpan.
Vi hörs imorgon!
PUSSAR!

JUST GONNA STAND THERE AND HEAR ME CRY

Ska vi bygga något vackert eller krossa allt?

RUBRIK

Hej på er!
Även denna dagen har varit väldigt lugn. Började med att vara lite barnvakt åt min halvbror Hugo. Vi tittade på filmen "Tzatziki" (kommer så väl ihåg när jag såg den som liten. En av världens mysigaste filmer!), spelade fotboll och så lekte vi lite frisör. Vi avslutade det hela med lite fotande.
Resten av dagen har jag gjort så lite som möjligt. Jag vet inte vad det är med mig (eller jo, jag vet egentligen), men jag har inte lust för någonting knappt. Orkar inget, vill inget.
Men imorgon ska jag träffa Mickis. Fika, mysa och shoppa. Otroligt trevligt!


Några bilder på Hugo från idag.


JAG VILL HA

Jag älskar ringar och tycker att det kan göra en hel outfit ibland. Jag har hur många som helst. Men man kan aldrig få för många! Jag vill ha mer! Bland annat dessa:

DOESN´T MEAN ANYTHING

Varför skulle du vilja för? Varför skulle detta betyda något? Vem är jag för dig? Jag förstår ingenting. Jag vet ingenting överhuvudtaget. Bara lite. Men jag får inget grepp. Vad vill du? Varför gör du såhär? Berätta för mig... snälla säg att du vill!

PÅ FOTBOLLSPLANEN

"Vad har Zlatan för målfäst(målgest)?" - Hugo
Ibland är han ju inte bara lite söt. Hahaha.

SÖNDAG

Hej alla solstrålar!
Idag har varit en seg och lugn dag. Åkte upp en sväng till A6 och IKEA. Gick runt och tittade runt lite. Samtidigt som jag gick där stannade jag upp för en sekund och kunde inte ens komma på vad jag tittade efter, eller vad jag tittdade på. Det är antagligen för mycket andra tankar som snurrar i min hjärna för tillfället. När jag kom hem kom jag inte ens ihåg vad jag kollat på. Skum känsla!
Jag bäddade ner mig i sängen för en stund, satte på en bra spotifylista och blundade, tänkte, funderade, undrade, drömde.

Sen gick jag upp och där började tjaffset med Hugo, min lilla lillebror. Det är otroligt roligt att retas ibland. Nu har vi sprungit runt här och bråkat och retats (mer lite såhär kärleksfullt, jag skulle ju aldrig bråka på riktigt med den lille skiten, haha ;).) med varandra i typ en timme. Haha... och nu kom han ner hit till mitt rum igen. Nu ligger han bokstavligen på golvet med en fotboll, trixar och gör allt för att få lite uppmärksamhet. Därför ska jag gå med honom till fotbollsplanen och spela lite fotboll med honom.
Vi hörs senare. Då med lite roligare inlägg kanske, hoppas på det!
KYSS!


Hugo i Halmstad.

RSS 2.0