NER KOMMER MAN ALLTID

Nu ska jag bara fixa det sista och sen åker vi mot flygplatsen. Klockan 15.25 lyfter planet mot Spanien, åh vad skönt det ska bli! Som det ser ut nu så ska solen spendera hela veckan med oss, hoppas den inte sviker nu!

Idag bjuder jag på en sommarbild, det känns mer rätt nu. Jag och min fina Maria förra sommaren. 

Ni får ta hand om er här hemma så hörs vi!
Massa kramar och kärlek till er!

OJ OJ OJ

vilken helg! Jag har så mycket att berätta att jag inte finner ord. Men lördagen var helt fantastisk och Maries kör spöar ju skiten ur alla!!!! Så jäkla bra och duktiga och allt, dom har allt! Sen är Marie och Albin (hennes pojkvän ni vet) helt fantastiska. Det är alltid så mysigt att träffa dom och prata en stund. Denna gången blev det lite längre pga att vi......... åh... ni är finast!

Nu ska jag packa ur väskan, hämta en större resväska och packa om. På onsdag åker jag till spanien. Men vet ni? Ni får följa med, jag tar med mig datorn. Vet dock inte hur mycket jag kommer hinna/kunna blogga, då jag inte vet om det är trådlöst internet. Har inte haft tid till att sitta vid datorn så mycket på sista tiden, därav så dålig uppdatering.

En bild från i lördags, det är jag och Maries systers son som sitter med plakatet i våra knän. Såg ni mig på tv? hahaha.



KÄRLEK TILL ER!

KÖRSLAGET OCH STOCKHOLM

Imorgon åker jag hem till Stockholm igen. Denna gång tillsammans med Cherie, min bror och hans tjej Amanda. Det blir mys i stan på dagen och på kvällen KÖRSLAGET och finaste Marie. Underbart! På söndag ska vi shoppa asset av oss.
Vi hörs när jag har tid. Vill så gärna, men hinner inte...
Ni är så fina, glöm aldrig det!
Think pink och rösta rosa imorgon! 099-402 01 eller sms:a picasso till 72 400. Hjälp dom, hjälp mig, hjälp Oss. Dom är så värda att gå vidare och till slut vinna hela körslaget!
Kärlek och puss!


NYTT NYTT NYTT NYTT

En underbar jacka från H&M


Ett linne och en väst (det sitter inte ihop, men jag fotade det tillsammans) i puderrosa, så himla mysig färg! OBS. färgen är inte alls densamma på bilden.


Inte världens bästa bilder direkt. Men nu måste jag sova. Imorgon är det sista dagen på praktiken, otroligt skönt. Kvällen spenderar jag i affären då vi ska ha modevisning. Men vi hörs!
KRAMAR!

WE BUILT THIS CITY

Ska snart dra iväg till jobbet igen. Förlåt för dålig uppdatering, men imorgon är denna perioden över, äntligen! På lördag åker jag hem till Stockholm igen. På kvällen där blir det........ hihihihihi..... På söndag blir det shopping. Underbart!
Jag bjuder på ett par bilder från helgen sålänge! Det var helt fantastiskt!





Skriver mer om detta senare! Men tusen tack för en fantastisk kväll!
I love you!

Ni ska även få se lite nytt som jag köpt men inte hunnit visa.
Ta hand om er! Kärlek!

SÅ HAR ÄNGLARNA BESTÄMT.

Du betyder så mycket för mig.
Grattis på födelsedagen B1!

Jag grät under tiden jag gjorde videon. Vissa bilder är mer än ett år gamla, andra togs för bara två dagar sen. Vissa är helt underbara, andra är mest pinsamma. Men alla har ett/flera fantastiska minnen bakom sig.
Videon får helt enkelt tala för sig själv.

STOCKHOLM PICASSO MINA BÄSTA VÄNNER OCH KÖRSLAGET.

Sitter på hotellet med fina cherie. Klara för att gå mot frihamnen (som vi förövrigt ser ifrån fönstret). Här vill jag leva. Det kommer bli en fantastisk kväll med mycket glädje och kärlek. Jag känner mig lycklig. Ps. glöm inte att rösta rosa ikväll: 099-402 03 eller sms:a picasso till 72400. Love.

I DON´T KNOW, ALL I KNOW IS THAT I NEVER KNOW.

Idag har jag shoppat igen. Ni ska få se på de underbara inköpen på söndag eller måndag när jag kommit hem från Stockholm. För dit åker vi imorgon. Jag och mina två bästa vänner (m.fl). Det kommer bli så fantastiskt kul! Imorgon är alltså premiären av Körslaget och vi kommer såklart vara på plats och heja på Marie och hennes kör, TEAM PICASSO. Efteråt ska vi träffa Marie också, ska bli så mysigt att ses och prata lite igen!!

Dagens låt är absolut "I tare myself into pieces". Det är en ny låt med Marie som inte kommit ut än. Första gången jag hörde den (det var live i Uppsala), så satt jag och grät, den är så himla fin. Rubriken är en mening ur den och den känns så klockren, för det är så man kan känna ibland. Verkligen.

IMORGON RÖSTAR VI ROSA. 099-402 03 eller sms:a picasso till 72400.
All kärlek!


SÖTNOSAR

Jag har haft en underbar dag tillsammans med min fina vän Alexandra. Vi har varit i Jönköping och shoppat och ätit. Så mysigt!
Just nu håller jag på o packar till Stockholm. Hinner inte skriva mer än såhär idag heller. Ska försöka hinna mer imorgon kväll då jag är barnvakt.

Hoppas ni mår fantastiskt bra!
Kärlek till er alla!

Ps. Svar på kommentarer kommer imorgon, så ni inte tror jag dissar er, hihi.

BUSY WOMEN

Ja, just nu känner jag mig som en sån! Jag har haft fullt upp i ett par dagar nu och har därför inte hunnit uppdatera så mycket, tråkigt tycker jag! Ikväll har jag varit iväg på modevisning. Har hjälpt till då det var mammas butik som var med och visade kläder. Jag har tagit av och på, fixat till kläderna och varit klädhängare på samma gång. Men trevligt, det har vi alltid!

Imorgon ska jag fika med min fina vän Alexandra. Sen får det nog bli en sväng på stan. Kvällen spenderas tillsammans med min garderob, haha. Måste packa inför den kommande helgen, det ska bli underbart!
Håll utkik efter en vit skylt med rosa text (TEAM PICASSO, såklart), det är där vi är, hihi.

När jag klockan 05.40 var påväg till jobbet idag så kollade jag min mail och såg att jag fått svar från finaste Marie. Hon skrev dessutom en himla massa fina ord som bara får en att vilja gråta och berätta hur mycket hon gör för mig. Det kommer nog aldrig gå att förklara, någonsin.

En liten bit ur mailet:

Tack för att du alltid hjälper mig genom de allra jobbigaste stunderna! Tack för att Du finns!

Nu ska jag hoppa i säng.
Godnatt alla fina. Sov gott och glöm inte att le!


VÅRJACKA

Jag köpte två vårjackor igår. Men nu har jag bestämt mig för att bara behålla den ena. Jag kommer säkerligen hitta en till och då kan det ju vara bra att sålla lite redan nu så man får pengarna tillbaka

Denna ska jag behålla:

Det är en lite längre modell. Väldigt kvinnlig jacka med resor i midjan och lite tajtare överdel. Den nedre delen är lite "puffigare". Den är marinblå men jag funderar på att färga den svart faktiskt då jag alltid bär svart och älskar den färgen. Den har dessutom lite silverdetaljer och en luva, som inte syns på bilden. Bilden är inge bra alls, men den var svår att fota så det får duga.

Hoppas ni har haft en underbar helg med SOL precis som jag.
Nu blir det snart en promenad med mamma i det fina vädret och sen ska jag städa lite.

DAGENS INKÖP





och ett väldigt fint nattlinne.

SHOPAHOLIC

Har precis varit inne i Jönköping och shoppat lite. Tänk vad glad man kan bli av att komma ut ur en affär med en kasse med något fint man just förälskat sig i! Åh, jag älskar den känslan!

Ni får se vad jag köpt lite senare. Hoppas allt är fint med er!

MODEVISNING

Ikväll har jag varit på barn-modevisning då mina (halv) små lillebröder gick. Jag älskar barn, dom är så söta och fina och allting känns bara så fantastiskt. Dom är som dom är och kan komma med så söta kommentarer eller rörelser att man bara vill krama om dom. Alla var supersöta och jätteduktiga.

Har inga bilder än, och fick inga bra heller för den delen. (dom stannar ju direkt inte, snabbt ska det gå!) Men här kommer ett par bilder på Hugo och Hampus iallafall.



Sött!

Ska kika på dagens avsnitt av Glamourama och sen sova.
KRAM!

MYSIGT



Dom är så himla fina!

LITE NYA INKÖP




Ett nagellack, ögonskuggor och ett halsband!
Kom precis hem och har ätit ett par knäckebröd. Nu ska jag kika på några avsnitt av glamourama som jag inte hunnit se än.

TEAM PICASSO - KÖRSLAGET 2010


Marie är så himla fin och hennes röst är ju to die for, lika fantastisk som vanligt. Love you.

Nu röstar vi Marie och hennes västeråskör till seger! Den 20 Mars är det premiär, och vet ni? Jag kommer vara där. Det ska bli underbart att få se allting live och sen få träffa min fina förebild efteråt.

Marie och hennes fina bil:


I love it!

JOEL KINNAMAN

Kom nästan precis hem från jobbet (praktiken). Ska bli otroligt skönt att vara ledig imorgon!
Nu ska jag och mamma kolla på den femte Johan Falk-filmen! Joel Kinnaman är ju inte lite fin. Hehe.
Vi hörs imorgon igen mina vänner!

ANDRA CHANSEN

Ikväll hejar jag på färgglada Alcazar! Dom leverarar alltid och dessutom tycker jag dom är sjukt coola. Jag menar, titta bara på dom:


JAG VILL HA

en massa positiv energi och lycka inom mig, en mysig fredagskväll utan ångest och ett par sådana här skitsnygga skor från Nelly.



Ha en mysig fredag så hörs vi senare!

SÖTNOSAR

Glöm inte att rösta på mig här:
http://hannamalmsten.blogg.se/2010/february/finalisterna.html#comment 
Nummer fyra, det är jag det.

Tack till alla er som redan har röstat på mig!


TODAY

Idag har jag varit med mamma i butiken och hjälpt till lite. Tjänade ett par hundra oså fick jag ett halsband! Min mamma är så underbar! <3


Annars har jag inte gjort mycket mer än å haft ångest och panik. Hoppas detta löser sig nu.
Jag är så sugen på att shoppa, men måste hålla lite i pengarna då jag ska till Stockholm den 20:e och 27:e. Då lär det bli en massa shopping, kärlek!

Hoppas ni mår fint!

ALL TACKSAMHET TILL VÄRLDENS FINASTE

För ett par veckor sedan skrev jag om nyheten att Marie är en av körledarna i körslaget som börjar den 20:e mars. Det var en till sak hon skrev om i det där mailet jag fick och det var att hon sa att hon kanske kunde fixa biljetter till mig och mina två bästa vänner (som förövrigt också ser upp till denna fantastiska kvinna). Häromdagen fick jag ett mail från Marie där hon skrev att hon hade fixat fyra biljetter till oss. Vi står alltså uppskrivna på gästlistan just nu. Vet ni hur mycket detta betyder? Vet ni hur underbart och fantastiskt detta kommer bli. Ska bli så kul att vara där och heja på och dessutom förhoppningsvis träffa Marie, ge henne en stor kram och växla några ord med henne. Den 20:e mars blir det alltså en tripp till mitt älskade Stockholm igen. Jag längtar.



I LOVE YOU!


SOL VÅR KÄRLEK

Har precis gått upp. När jag drog upp rullgardinen möttes jag av något väldigt fint.
Solen skiner mina vänner, solen skiner och det snöar inte! Vilken lycka.

Nu ska jag gå ut och gå en sväng. Sen blir det duschen och vidare till Eksjö för att jobba. Det är ett kvällspass som gäller idag. Med andra ord kommer jag inte vara hemma förrän halv nio ikväll.

Ha en underbar dag, och om ni har sol precis som jag, ta hand om den så den stannar kvar!





Bjuder på två bilder, jag var ju tvungen att fånga ögonblicket!


SNÖN

kan verkligen dra åt h..v.te just nu. Usch vad jag är trött på det här!
Det blev en lång dag i skolan då jag hamnade på lite andra möten och missade 13.12 tåget. Men jag träffade iallafall min fina vän Alexandra som satt och väntade på sin buss och det var ju trevligt att prata lite med henne! Dessutom fick jag ut ganska mycket av de där samtalen så det va bra!

Nu har jag precis ätit och snart ska jag och mamma ner till forma rum. Om ni visste vilken lycka det är att gå in i den affären, det luktar så gott och det finns så mycket fint att titta på! En av de få positiva sakerna med Tranås (usch vad jag är elak nu... men det är ju sant). Stockholm, snart kommer jag och stannar forever.



Längtar efter våren och ett par nya converse nu!

RSS 2.0