BARAPAPAPA

Hej fina!
Förlåt att jag inte uppdatera den senaste veckan typ. Men jag har så mycket att göra nu innan sommarlovet. Men tjena vad skönt det ska bli med lov sen!
Idag har varit en bra dag. Äntligen kom finaste Alexandra hem från Ayia Napa igen. Studentresa. Fick en superfin ring, I love it! Tack hjärtat!
Hade idrott och historia och efter det en trevlig sånglektion. Tog tåget mot Jönköping och kollade på systemkamera. På onsdag blir jag mamma mina kära vänner. Mamma till en Nikon D5000. Så sjukt nice!
I framtiden ska ni få följa med på mina äventyr. Hihihi.

Hoppas ni mår som prinsar och prinsessor!
PUSS!

Mmmm sommar <3


I KEEP DREAMING YOU´LL BE WITH ME

Sjukt bra! Oså är han så otroligt fin, eller hur? Hihihi.

ALL THAT I´M AFTER IS A LIFE FULL OF LAUGHTER

Tog med mig gitarren ner till bryggan och spelade lite. Hur mysigt som helst.



MYSIG FIKA PÅ WAYNE´S

Åkte in till stan och tog en fika med storebror och Amanda.
Första ice-chai-latten för i år. Sol och ballerinaskor på fötterna. UNDERBART!



Nu - Grillferre.
KÄÄÄRLEK!


COCOO.SE

Beställde precis denna ursnygga ringen från Cocoo.se! Skulle kunna beställa typ 170 stycken till, men jag får frsöka hejda mig!
Inte nog med att det finns hur mycket snyggt som helst på Cocoo.se, Coco är så otroligt trevlig och har en fantastisk service. Hon och hennes butik är underbar! Klicka på bannern för att komma till hennes butik här på nätet, ni kommer verkligen inte ångra er, jag lovar! KRAM TILL DIG!



GODNATT

Ja, vad ska man säga. Fjärde natten i rad då klockan slår SENT. Har suttit uppe till typ 02.00 de senaste nätterna och pluggat. Rolig helg. Nu är det dags att sova då klockan är över tolv igen.

Ha en fantastisk start på er vecka, så hörs vi!
Styrka till er!

MIN LÖRDAG

Igår var jag och kollade på balen i Tranås tillsammans med Lovisa och co. Många var jättefina!
Om några veckor är det min fina vän Alexandras tur, jag kommer säkert lipa.

På kvällen blev det myskväll hemma tillsammans med tre heta killar. Danny, Mathias och Erik. Sommarkrysset betyder sommar och jag älskar det! Efter det ett trevligt telefonsamtal med min Maria.

Idag har jag sprungit lite, åkt tåg och varit en sväng på A6. Har köpt en ny (en till) jeansjacka och en skitsnygg ring. Ni får se det en annan dag då jag inte har någon kamera eller sladd till mobilen just nu.

Ha en fin söndagskväll! KÄRLEK!


OCH ALLTING BARA BÖRJADE OM

Tänker och funderar om hur livet ska va. Ibland känns det tungt  och så är det idag.
Skriver från hjärtat och skapar musik.

Smakprov. Vad tycker ni?

Och allting bara kom
Som om livet öppnade sig
Och allting började om
När jag fann glädjen i dig.


LYCKA

En bild från körslagetfinalen. En bild säger mer än tusen ord. Jag älskar er!


FOR A FRIEND



Avslutar denna dag med en otroligt fin låt. Jag älskar låten och det är så att tårarna kommer faktiskt.
Godnatt alla fina, vänner.

BLAH BLAH BLAH

Jag och min fina mamma har precis varit och hyrt film. Nu har vi gjort varma mackor och ska bara njuta av en mysig söndagskväll. Imorgon är det skola igen, tusen tack för att vi bara går tre dagar denna veckan.

PUSS!


SÖNDAG

Började dagen med lite piano, underbart. Ska snart åka en sväng till min fina mormor och morfar.


DAGENS INKÖP



Det blev även ett par nya leggins och ett puder.
På sista bilden är det ramen runt Världens Bästa Förebild som är ny.

Do you remember when we didn`t care?

SHOPPING

Kom hem från Linköping för en stund sen. Jag, mamma och Håkan har varit där en sväng och shoppat lite. Ni får se senare eller imorgon vad det blev för nåt :).
Nu ska jag snart städa lite och sen ska jag bara ta det lugnt. Känner mig helt slut efter denna skolveckan. Det blir ju inte bättre av att jag har så sjukt mycket att göra.
Hoppas ni har en finfin helg.



RAH RAH AH AH AH

Pappa skulle ner på stan och fixa en sak. Jag hängde med och tog chansen å sprang in på Gina. När jag väl har gått in där är jag fast, det är få gånger då jag inte kommer ut med något. Idag blev det detta:


Ett par leopard tights och en bikiniöverdel.
Köpte även ett svart lite större linne men har inte det på bild.
Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll och att ni får en underbar helg.
STYRKA!


I CAN SEE YOU WHEN I CLOSE MY EYES

Hej på er mina fina! Hoppas ni har haft en bra dag!
Själv har jag inte gjort så mycket alls känns det som. Började morgonen med musikteori, det är alltid lika svårt men alltid lika trevligt. Sen gick jag och fina Jennifer till skolan och där väntades svenska för min del och lite senare hade vi tvåor kick-off vad gällder projektarbetet som börjar för oss i höst. Då det är projektarbetets dag idag så har vi därför i stort sätt bara kikat runt på alla treors projektarbeten efter kick-offen. Kul.
När jag kom till Tranås gick jag och köpte mig en bok som jag ska läsa på svenskan. Nu sitter jag här och fryser och väntar på att mamma ska komma hem. Måste plugga asset av mig. Roligare kan man ha lixom.

Vår brygga och hängmattan. Två fina platser nu såhär på våren.



SÅ FORTSÄTT BARA ANDAS


Idag har jag haft en liten lip-dag. Har inte känt mig bra, lider av huvudvärk och kallsvettningar. Jag tror det är stressen som påminner mig om att den faktiskt finns. Jag har så otroligt mycket att göra och jag går av snart. Har därför inte så mycket mer än så att säga idag.
Jag hoppas ni mår fint och har det bra.
Kärlek till er!

TEAM PICASSO ÄR VINNARNA AV KÖRSLAGET 2010

Jag har haft en underbar helg, verkligen helt underbar. I lördags åkte jag först upp till Västerås och min bästa vän Maria. Vi åkte vidare till älskade, fantastiska Stockholm tillsammans med en massa härliga rosa västeråsare i en underbar rosa buss. En mycket trevlig resa med mycket skratt och glädje. Vi åkte direkt till frihamnen och åt på pizzeria Värtan. Ja, hela pizzerian va helt rosa, mysigt! Vi sprayade håret rosa, myste och umgicks. Vid 18 åkte vi vidare bort till magasin 7 där kören kom och mötte oss, sån härlig känsla! Vi fanns där för dom och dom fanns där för oss. Sen var det bara glädje, kärlek och mys hela kvällen/natten. Team picasso var fantastiska och vann körslaget (okej, Moreus vann pengarna, jag vet!). Men för mig har ni vunnit, ni har varit i en klass för sig hela resan. Ni är fantastiska och absolut bästa kören! Tusen tack för en underbar resa, det harit så fantastiskt kul!
Tusen tack till världens bästa Marie Picasso också. Framförallt för att du finns, för all den styrka, glädje och kärlek du sprider och för att Du är Du men också för att du har gjort det möjligt för mig/oss att åka och se, heja och uppleva detta live. Det finns bara en som du och du betyder så mycket för mig!
Efter programmet gick vi ut och pratade och umgicks med fantastiska människor. Marie, Albin, Agneta, Doris, Martina och de ursöta busiga barnen Adam och Robin, bland annat. Sen gick den rosa bussen mot Västerås igen och där somnade vi gott.

Bjuder på en bild sålänge. Den fantastiska, bästa kören. Marie är lätt bästa körledaren!

STOCKHOLM BABY

Anledningen till att jag somnade med ett stort leende på läpparna i onsdags var för att jag fick två biljetter av världens bästa Marie Picasso till finalen imorgon. Det blir alltså en sväng hem till älskade Stockholm även denna helg. Åker först till Västerås tidigt och sen tar jag, Maria, Alicia och Karin  team Picasso-bussen/den rosa bussen ner till Stockholm. Det kommer bli skitkul! FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL.
Rösta rosa nu, en röst kan vara avgörande. Om (när) bästa Team Picasso vinner så kommer pengarna gå till de fina djuren vilket jag tycker är fantastiskt. Den rosa kören, picassokören, västeråskören förtjänar verkligen att vinna, dom har varit i en klass för sig redan från program 1. Kom igen nu. Ring 099- 402 02 eller sms:a Picasso till 72400.

Kvällen har jag, mamma och Håkan tillbringat hos Johan, Lena och Evelina tillsammans med min låtsas faster och Stig, trevligt.

Titta så söt hon är, Fina Evelina!



RSS 2.0