LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Lite nya smycken och mina nya, älskade skor.


NÄR JAG INSER HUR LÄTT VI KAN FÖRLORA DET VI HAR

Varför ska allt handla om när du vill, vad du vill och när du kan? Jag orkar inte längre. Jag är så trött på detta. Du fattar ingenting. Det gör mig så ledsen. Du gör mig så ledsen.


24 SEPTEMBER 2010

Sjukt skönt och mysigt med helg alltså. Denna vecka har varit otroligt slapp, men full (full som i "mycket att göra") på samma gång. Har bland annat varit på modevisning i mammas affär två kvällar i rad och jobbat lite, har även shoppat en del, har inte haft så mycket i skolan (skönt, allt sånt tackar vi för), jag har varit lite ledig, osv. Skönt. Mycket skönt. Otroligt skönt. Om en vecka åker jag till Turkiet, också skönt. Lääängtar!

Idag har varit en fin dag. Samhällsprov - det är över nu, tack för det. Idrott - innebandy och svettigt värre. Fika med älskade Alexandra - underbart. Spontantripp till a6 (köpte en finfin, genomskinlig, svart skjorta) med min fantastiska storebror - du är ju guldvärd alltså. Åkte till mammas (och lite min också, hehee) butik - tog med mig två skitfina, nyinkommna koftor och ett linne hem - tack världens bästa. Kollat på idol - riktigt känslomässigt - jag lipade som vanligt.
Nu ska jag sova. Tack för mig. Vi ses snart igen.
KÄRLEK.

(Jag ska fota allt nytt. Och lägg upp det här. Snart.)


ILLAMÅENDE

kan vara bland det värsta som finns. Nu vill jag bara sova. Jag mår så fruktansvärt illa. Bilder och annat får ni se en annan dag. Godnatt!


JAG

HAR KÖPT SKORNA. OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER DET! Dessutom hade smyckena kommit idag. Har ni tur får ni se allt lite senare. PUSS OCH KRAM!

Var barnvakt åt två huliganer imorse. Mina halvbröder. Vi sprang runt och fotade lite. Alla blev inte sådär jättegulliga... men det blev ju denna så här är en bild på Hugo.

I LOVE YOU (L)





Världens fulaste bilder på mig typ. Men du betyder så mycket för mig. Cherie. Så jag bjuder på dem.
(Ps. Den första bilden är från 2008. Skratta inte.)


FALL 2010

Jag orkade varken dra fram kameran eller hitta ett bra foto-ställe nu, så jag var så dålig och snodde bilderna. Men här är iallafall fyra utav några inköp den senaste veckan. En del ifrån början av veckan (egentligen slutet av den förra) och en del från helgen i Göteborg.


Gina Tricot, Din Sko, H&M.

GÖTEBORG

Hejhejhejhejhejhejhej
Jag är precis hemkommen från Göteborg där vi tillbringat helgen. Igår stod Liseberg på schemat vilket var väldigt roligt. Blev dock indragen på Hotell Gasten och jag har aldrig varit så rädd eller skrikit så mycket i hela mitt liv. Aldrig mer säger jag bara... Idag har vi gått på stan. Köpte en superskön halsduk och kofta och blev kär i ett par skor som jag bara måste åka upp och köpa på a6 eller på stan imorgon. Alltså det är väl fortfarande en gåta för många hur man kan bli förälskad i et par skor. Men för mig är det helt naturligt, hahahaha.
Nu ikväll ska jag bara njuta av att det är söndag och att jag är ledig imorgon. Det blir tacos, ensam mamma söker och så måste vi ju se vem som vinner valet, såklart!
Hoppas ni har haft en fin helg och att kvällen och veckan fortsätter så! Vi hörs snart igen! LOVE.

Standardrum
Superior
First hotel G var verkligen superfint och låg mitt i stan, underbart!

FREEEEEEDAG

Igår röstade jag för första gången i mitt liv. Kul och lite skrämmande. Tänk att jag kan vara med och påverka hur Sverige ska se ut typ. Vad som ska finnas och inte finnas, vem som ska vara vårt "ansikte" utåt och vilka som ska styra. Coolt.
Jaja, så var det fredag igen. Sitter här i mitt rum i Jönköping omringad av två godismonster, Hampus och Hugo. Var och hämtade dem på fritids i eftermiddags och råkade slänga ur mig "ska vi köpa godis (jag äter inte godis, så jag menade till dem lixom) i kiosken?" Sagt och gjort... för tror ni de gav sig eller? haha. Snällt va? Jag har mina ljusa stunder... haha. De blev väldigt glada iallfall! Ikväll ska jag bara ta det lugnt då vi åker till Göteborg imorgon. Jag, min storebror Marcus, mina halvbröder Hampus och Hugo, och så pappa och Susanne. Det blir Liseberg och SHOPPING! Vi kommer hem på söndag igen vilket innebär att vi ska bo på hotell. Jag älskar att bo på hotell. Få fantastisk hotellfrukost och slippa bry sig om att bädda sängen, haha.
Ha en superfin kväll hörrni!


Ett av två godismonster, Hampus!

FÖR ATT DU ÄLSKAR IDAG

Bra och skön dag. Började med att skriva klart svenska-arbetet med Eve och hade sedan en slapp sjukvårdslektion där vi bara låg i sjukhussängarna (i metodrummet) och lyssnade på en ljud-cd. Satt lite i Inas-café och sedan var det dags för sista skolfotot ever (trodde jag ja! studenten nästa!!!!!1=studentbild). Jaja, vid två tog jag och Albin bussen till stationen, satt en stund på fiket vid pressbyrån och sedan åkte jag till mamma i affären. Skulle köpa in lite scarfsar vilket slutade med att jag även beställde en massa smycken. Alltså... jag älskar smycken... Det fanns så mycket fint... Jag ville ha allt... Beställde en massa... Jag är lycklig!
Nu ikväll har jag spelat innebandy och kommer göra det varje tisdag nu framöver. Det är ett gäng tjejer/kvinnor som kör lite match varje tisdag och shit vilket tempo och vilken bra motion och åh så roligt! Lite gym på det snart också och sen så... Nu är jag ganska så mör och funderar på att kika på något program på webben, typ "lite sällskap" och sen sova. Sova. Sova. Sova. Imorgon börjar jag 13.15. Slutar 14.30. Värd dag lixom?
Nehehehe, hoppas att allt är tipptopp med er!
STYRKA!


Mötte min älskade Alexandra inne på Gina igår (är någon förvånad... att det var där vi möttes lixom? Hahaha)! Det är så sjukt tomt utan dig i skolan gumman... och jag hoppas att vi snart kan klämma in en fika/shoppingtur/resa till ett varmare land/vad som helst... bara vi får umgås!!! I love you.
På bilden ovan är vi shoppingsugna. En dag i Jönköping i våras.


TÄVLING

Jag är med och tävlar om att vinna en valfri produkt hos www.chapnlle.com, via Dollyblond.se!
Här nedan ser ni mina tre favoriter bland alla fantastiska saker som finns på sidan.

PUSSAR!


ENSAM MAMMA SÖKER

Åh, om ca tio minuter är det dags! Då sitter jag bänkad framför tv:n och Kanal 5 för att kika på säsongens första avsnitt av "Ensam mamma söker". Ett program med sååå mycket känslor och kärlek! Är man inte kär innan, så blir man det, helt klart! Jag älskar det!
KÄRLEK!
Emma, Linda och Petra medverkar i Ensam mamma söker. Foto: TV3/Johnny Wohlin
Här har vi årets "ensamma mammor"!

SHOPPA SHOPPA SHOPPA SKOR SKOR SKOR

Kära vänner... kommer ni ihåg när jag var nyförälskad i mina nya kilklackar???? Jag älskar dem lika mycket fortfarande... men idag föll jag återigen för ett par skor. Alltså... de är så fina och jag är så kär! De är så sköna och så fina och så fantastiska och helt perfekta nu till hösten, de är precis det jag sökt och jag är så lycklig...

Hahahaha... jag är fan helt knäpp, jag pratar om ett par skor som om de vore min livs kärlek. Men jag älskar ju sånt där! Kläder, väskor, skor, smycken osvosvosv... Det blev träningskläder+skor, en halsduk, lite underkläder och ett par jeansleggins också. Jag är så lycklig! (Ni ska få se bilder på lite nytt inom en snar framtid. Promise!)
Imorgon ska jag nog ta tag i min garderob tror jag. Rensa, rensa, rensa och fixa iordning den! Jag köpte skolådor och tre andra vita "lådor" på IKEA för ett tag sedan. Fick ett ryck och höjde upp en hylla i min garderob ikväll för att se hur skolådorna blev och det blev riktigt bra! Nu ligger innehållet som var där innan i Marcus (min bror) säng, men vad gör väl det... haha. Som sagt, jag ska ta tag i det imorgon!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Rasmus Seebach och sedan typ sova eller någonting.
Just det, det blev ingen utgång ikväll, men det har ni väl redan förstått...
KYSS!


Visste ni att Rasmus har skrivit denna fantastiska låt om sin pappa? Han var alkholist och lever inte längre. Den får en helt annan innebörd när man vet detta, man förstår lixom vad texten handlar om. Jag ryser faktiskt.
Rasmus är så jävla bra! Om ni inte har köpt hans skiva än så tycker jag att ni ska göra det. Alla låtar är underbara.

FREDAG

Hej på er alla fina!
Alltså seriöst, förlåt! Vad dålig jag är på att blogga, jag hänger ju inte med för fem öre, eller alltså... egentligen är det ju ni som inte hänger med eftersom det är mig denna blogg handlar om... eller vad fan... ni fattar! Det har iallafall gått en hel vecka till av denna höst och jag förstår inte vart tiden och alla dagar tar vägen, allt går så fort! Snart är jag väl typ 65. Haha nej men... Skolan är okej och i veckan tog jag ett ganska så stort beslut som medför blandade känslor. Hur kan man älska något och hata det på samma gång? Mycket märkligt.
Idag fick jag ett sms om att mina h&m grejer har kommit också, kul kul! Vet inte ens vad jag har beställt mer än den ljusrosa fina väskan men det blir nog någon fin liten överaskning när jag hämtar ut paketet. Och ja, jag har köpt en ny väska, igen. Man kan lixom aldrig få för mycket av sånt!
Imorgon ska jag ta en sväng på stan och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Ligga hemma i soffan och bara ha det mysigt och skönt eller gå ut? Vi får la se. Det är dateingkväll på strandbaren imorgon. Detta innebär att alla singlar får ett speciellt band på sig när de går in och alla som är upptagna ett annat. Riktigt rolig idé tycker jag!
Ne men shit vad jag babblar, har inte ni något roligt att berätta för MIG istället? 

Yesyes, jag måste bara avslutningsvis säga en sak till. Det handlar om en urgullig grej på tåget till Jönköping idag efter skolan. Det var en liten söt tjej (kanske 4 år) och en pappa som satt på tåget vid borden mittemot mig. Det var så fantastiskt att se dem. Man såg kontakten i ögonen när de pratade med varandra. Man kände kärleken som leendena och orden medförde. Pappan var så stolt över lilla Ella (jag tror hon hette så, jag hörde det i förbifarten lixom). Det riktigt lös om honom när han såg på henne. Det var så fint att se.
Haha sen avslutades allt med att jag satt och mimade, så som jag alltid gör. Den lilla flickan tittade på mig och gav mig ett sånt fett stort sött smile. Och jag log tillbaka. Åååh.
Trevlig helg, mina vänner!


Typ såhär såg jag ut igår. Svartvit och sne... hahaha nerå. Men bilden är från igår!

PUSS!

I WANT YOU TO NEED ME LIKE THE AIR YOU BREATH


Fantastisk!

ARMYGRÖNT OCH BRUNA VÄSKOR


Att jag älskar att shoppa har väl inte någon missat? Här ser ni lite nya, fina inköp som kommer hänga med mig i höst. Älskar bruna väskor/skor/smycken som piffar upp svarta outfits (älskar svart!!) och armygrönt är ju bara såå snyggt! Längtar tills min rosa halsduk och väska från h&m kommer. Älskar dessa färger och ljus-/puderrosa tillsammans.
Vad ska man säga... detta är kärlek hörrni.
Iphonen är relativt ny den också, fantastiskt, love you.


JAG VET ATT DU KAN HÖRA MIG

Ja herregud, jag skulle ju komma tillbaka när jag hostat klart... Men sanningen är den att jag inte har gjort det ännu. I snart två veckor har jag hostat mig igenom dagarna och det är lixom inte slut än. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. De tror att jag har ett virus (detta innebär att det inte finns så mycket mer att göra än att vänta, vänta och vänta. Vänta på att bli frisk.) och det är otroligt krävande på många olika sätt.

Annars då? Jo, igår var jag i Linköping efter skolan och köpte lite höstkläder. Det blev egentligen inte så mycket men helt klart några mycket fina saker som gör allt lite roligare. Får se om jag kanske kan fota lite sen och slänga upp imorgon eller något. Skolan rullar på men ger mig lite ångest på något sätt. Kul att få träffa Er igen iallafall. Jag tror ni vet vilka ni är faktiskt. En till sak som ger mig ångest är att jag inte hunnit be om ledigt ännu, om tre veckor åker jag och en del av släkten till Turkiet. Det ska bli så fantastiskt. Jag längtar verkligen. (Utgår från att jag får ledigt även om jag vet att detta kommer bli otroligt svårt då lärarna är funtade på det viset att det inte spelar någon roll om man sköter sig, gör vad man ska och aldrig i hela sitt liv har skolkat. Det är lika svårt att ge någon ledigt iallafall. Lite konstigt tycker jag. Fan.) Hmmm, ja och så skulle jag träffat fina Åsa idag och gått ut och ätit lite men fick ställa in detta då jag, som ni läste ovan, har lite hosta. Hehe. Skittråkigt! Hade sett fram emot det.
Just det, jag (Läs: Fina Maria har bokat åt mig/oss.) har bokat biljett till en gala i Västerås där bästa Marie Picasso ska sjunga lite tillsammans med kören i Oktober också. Det är något fint iallafall och det får mig att känna en varm känsla inombords. Den där fantastiska Marie räddar mig alltid, på ett eller annat sätt. I det senaste mailet jag fick av henne skrev hon "fortsätt vara precis som du är". Förstår ni? Hon ger mig verkligen styrka.

Där sätter jag punkt för denna gång. Hoppas ni saknar mig lite, för jag saknar er!
Ska försöka sova lite nu faktiskt så jag orkar shoppa lite till imorgon, hehehe.
Shopping är schampo för min själ. Musiken är balsamet.
KÄRLEK!



Jag och lite blöta blommor. Typ.

RSS 2.0